Dijous, 30 de juny de 2022 - Edició 1435
La República

L’espionatge, el català a l’escola o els abusos a l’església

ACN Barcelona – Titulars diversos als diaris d’aquest dijous. ‘El País’: “La Fiscalía cree parcial y poco útil la auditoria de la Iglesia sobre los abusos”. I en segon terme: […]

Agències 19/05/2022

ACN Barcelona – Titulars diversos als diaris d’aquest dijous. ‘El País’: “La Fiscalía cree parcial y poco útil la auditoria de la Iglesia sobre los abusos”. I en segon terme: “Juan Carlos I vuelve hoy a España y verá el lunes a Felipe VI y a la reina Sofía”. ‘El Periódico’, sobre un cas judicial polèmic: “Rosell estudia accions per la investigació irregular contra ell”. I a sota: “El taxi es revolta”. ‘El Punt Avui’, sobre les negociacions a contrarellotge de Junts i ERC a l’entorn del català a l’escola: “Quadrant el cercle”. I a sota, en clau esportiva, l’adeu d’un mite del bàsquet: “La llegendària Laia Palau plega als 42 anys”.

‘La Razón’, sobre els equilibris parlamentaris del govern espanyol: “El PSOE vuelve a quedarse solo y recula en el Congreso”. I en segon terme: “Banco de España: el descuento de 20 céntimos/litro beneficia más a las rentas altas”.

‘Ara’ destaca novetats d’organismes oficials a l’entorn de l’espionatge massiu a independentistes: “El Defensor del Poble avala l’actuació del CNI en el Catalangate”. I a sota: “Un soldat rus de 21 anys s’inculpa per crims de guerra”.

‘ABC’ obre amb tema propi: “El juez Andreu provocó una causa contra dos redactores de ABC para acabar con un fiscal”. I a sobre, fotografia a cinc columnes de l’emèrit: “Don Juan Carlos se reunirá con el Rey en La Zarzuela antes de volver a su “residencia estable” en Abu Dabi”.

I ‘El Mundo’, que subratlla: “El Banco de España destroza la gestión económica de Sánchez”. En clau internacional: “Bloqueo turco al inicio de la adhesión de Suecia y Finlandia a la OTAN”.