Diumenge, 2 d'octubre de 2022 - Edició 1529
La República

L’espai Brossa selecciona els projectes de quatre creadors per a la segona edició de la iniciativa PostBrossa

ACN Barcelona.-L’espai Brossa ha seleccionat els projectes dels creadors Esther Aldaz (‘Una cartografía de la libertad’), Marla Jacarilla (‘Anotaciones para una eiségesis’) i Juan López i Marc Vives (‘/ph/ Algunas […]

Agències 12/11/2020

ACN Barcelona.-L’espai Brossa ha seleccionat els projectes dels creadors Esther Aldaz (‘Una cartografía de la libertad’), Marla Jacarilla (‘Anotaciones para una eiségesis’) i Juan López i Marc Vives (‘/ph/ Algunas voces tomadas’) per a la segona edició de la iniciativa PostBrossa. Es tracta d’un programa expositiu que ha obert portes aquest dijous i que exhibeix els treballs d’aquests artistes articulats en una triple direcció: la instal·lació expositiva, el diàleg amb l’arquitectura de l’edifici històric de la Seca i la definició d’un programa públic que activi les propostes i l’espai. La Fundació Joan Brossa ha triat els candidats entre les 47 propostes que ha rebut per formar part del projecte.

La Fundació Joan Brossa estableix tres eixos temàtics a l’hora d’articular el programa expositiu: ‘Realitat en crisi’, ‘Poesia en crisi’ i ‘Poesia i art en acció’. Segons els impulsors de la iniciativa, aquests tres blocs conceptuals responen al pretèrit, al present i al futur. Afegeixen que l’era PostBrossa, que correspon al temps futur, i, per tant, a la poesia i a l’art en acció, és hereva de l’esperit brossià que no posa límits a la creativitat, un espai en el qual l’acció, la paraula i la instal·lació són una sola cosa.