Dimarts, 28 de setembre de 2021 - Edició 1159
La República

L’Escala prohibeix l’accés a les platges del municipi de les onze de la nit a les sis del matí per evitar botellots

ACN L’Escala .-L’Ajuntament de l’Escala (Alt Empordà) prohibeix l’accés a les platges del municipi des de les onze de la nit i fins a les sis del matí per evitar […]

Avatar
Agències 13/08/2021

ACN L’Escala .-L’Ajuntament de l’Escala (Alt Empordà) prohibeix l’accés a les platges del municipi des de les onze de la nit i fins a les sis del matí per evitar “aglomeracions” i els botellots que es produeixen a la zona de Riells. En un ban que entra en vigor aquest mateix divendres, el consistori detalla que la mesura busca frenar aquestes situacions i demana la col·laboració de veïns i visitants. També recorda que està prohibit menjar i beure en grup a l’espai públic i que l’ordre estarà vigent “fins a nou avís”. La decisió arriba després de setmanes de queixes veïnals i després que l’Ajuntament demanés ajuda a la Generalitat per combatre aquestes situacions.

En diversos vídeos, alguns dels quals difosos a les xarxes socials, es poden veure centenars de joves concentrats a la platja de Riells després del tancament dels bars. Els veïns denuncien que ho fan cada nit i sense cap mesura de seguretat.