Dijous, 2 de desembre de 2021 - Edició 1225
La República

Les vendes de la indústria catalana creixen un 11,7% al setembre malgrat la crisi de subministraments

ACN Barcelona.-Les vendes de la indústria catalana durant el setembre han crescut un 11,7% respecte al mateix mes de l’any passat malgrat la crisi de subministraments. Segons les dades provisionals […]

Avatar
Agències 22/11/2021

ACN Barcelona.-Les vendes de la indústria catalana durant el setembre han crescut un 11,7% respecte al mateix mes de l’any passat malgrat la crisi de subministraments. Segons les dades provisionals publicades aquest dilluns per l’Institut Nacional d’Estadística (INE), la taxa de variació és inferior a la registrada a l’agost, quan les vendes van créixer un 18,3% en termes interanuals. No obstant això, l’Índex de la Xifra de Negocis a la Indústria (ICN) acumula set mesos consecutius creixent a doble dígit, una situació que no té precedents i que es produeix després de la forta caiguda de les vendes de l’any passat arran de la crisi de la covid-19. Al conjunt de l’Estat, la facturació al sector industrial s’ha incrementat un 12,5% interanual.

En l’acumulat de l’any, els ingressos del sector industrial a Catalunya són un 18,5% superiors a l’exercici anterior. Pel que fa a l’Estat, l’increment és del 16,7%.