Divendres, 24 de setembre de 2021 - Edició 1156
La República

Les vendes a les grans superfícies entre gener i juliol cauen un 3,6% malgrat la recuperació postpandèmia

ACN Barcelona.-Les vendes a les grans superfícies a Catalunya entre els mesos de gener i juliol van caure un 3,6%en termes interanuals, malgrat la recuperació postpandèmia. Segons les dades publicades […]

Avatar
Agències 03/09/2021

ACN Barcelona.-Les vendes a les grans superfícies a Catalunya entre els mesos de gener i juliol van caure un 3,6%en termes interanuals, malgrat la recuperació postpandèmia. Segons les dades publicades aquest divendres per l’Institut d’Estadística de Catalunya (Idescat), la davallada va ser més accentuada en els productes alimentaris, amb una caiguda del 3,9%. Pel que fa a la resta de productes, aquests van reduir un 2,7% el seu volum de vendes. Únicament al mes de juliol, els ingressos a les grans superfícies es van reduir un 4% en termes interanuals. No obstant això, el sector de l’alimentació va aconseguir créixer un 0,2%, mentre que la resta de productes van registrar una caiguda de les vendes del 7,5%.

Respecte al juny, en canvi, la facturació de les grans superfícies va incrementar-se un 10,8%. En aquest cas, el sector de l’alimentació va créixer un 8,1%, mentre que la resta de productes ho van fer un 13,4%.