Divendres, 25 de juny de 2021 - Edició 1065
La República

Les universitats catalanes opten per la fira virtual UNIferia arran de l’ajornament del Saló de l’Ensenyament

ACN Barcelona.-Les universitats catalanes han optat per la plataforma virtual UNIferia com a alternativa al Saló de l’Ensenyament, ajornat pel coronavirus. Així, la web www.graus.uniferia.org estarà activa del 19 al […]

Avatar
Agències 13/03/2020

ACN Barcelona.-Les universitats catalanes han optat per la plataforma virtual UNIferia com a alternativa al Saló de l’Ensenyament, ajornat pel coronavirus. Així, la web www.graus.uniferia.org estarà activa del 19 al 21 de març per informar els estudiants de secundària sobre el ventall de graus i centres als quals poden optar per accedir als estudis universitaris. A la web, que tindrà un format responsiu i adaptable a dispositius mòbils, es donarà atenció i orientació personalitzada a través de canals de xat. La plataforma està integrada per la Universitat Abat Oliba CEU, la UAB, la UB, la UdG, la UdL, la UIC Barcelona, la UOC, la UPC, la UPF, la URL, la URV, i la UVic-UCC.

A través dels canals habilitats els interessats podran informar-se i preguntar sobre les titulacions de grau, els sistemes d’accés i de formalització de matrícula, les possibilitats d’ajuts i beques per a l’estudi, i les opcions de mobilitat internacional de cada universitat.Mentre que els canals de xat estaran operatius en els dies marcats, tota la informació restarà disponible i es podrà consultar a la mateixa pàgina fins al mes d’octubre. A més, en el punt d’informació principal de la plataforma, els usuaris trobaran dades generals sobre el sistema universitari català, així com un cercador per localitzar els diferents títols de les universitats participants a la fira.Iniciativa amb universitats catalanesUNIferia és la fira virtual creada per la CRUE que té per objectiu difondre la informació sobre l’oferta acadèmica dels estudis de grau i de màster de les universitats de l’àmbit estatal i de la qual ja se n’han fet dues edicions. En aquest cas, es tracta d’una edició especial per als graus de les universitats catalanes després de l’ajornament del Saló de l’Ensenyament, pendent de noves dates. A més, del 23 al 27 de març, la CRUE activarà la primera edició d’UNIferia Màster amb l’oferta d’estudis de màster de més d’una cinquantena d’universitats espanyoles, entre les quals hi ha set de les universitats catalanes.