Edició 1779

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 09 de juny del 2023
Edició 1779

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 09 de juny del 2023

Les Terres de l’Ebre baten el rècord d’inversió estrangera amb 300 MEUR els últims tres anys

|

- Publicitat -

ACN Tortosa – Les Terres de l’Ebre han captat 298 milions d’euros d’inversió estrangera en els últims tres anys. Segons ha destacat el secretari d’Empresa i Competitivitat i conseller delegat d’ACCIÓ, Albert Castellanos, és la xifra més elevada de la sèrie històrica. En concret, s’han anunciat deu projectes d’inversió de multinacionals al territori que crearan 825 llocs de treball directes. Són projectes d’empreses de França, Àustria o els Estats Units, dels sectors de les matèries primeres, l’alimentació i l’embalatge. A l’Ebre hi ha 605 empreses exportadores, un 14,6% més que l’any 2019. Enguany el Govern destinarà 200 milions d’euros en ajuts i serveis a la indústria i la competitivitat, un 22% més que l’any passat.

Les exportacions amb origen a les Terres de l’Ebre es dirigeixen principalment a França, Alemanya, Itàlia, Bèlgica i els Estats Units, i els sectors amb més presència internacional són les exportacions el de l’alimentació, l’agricultura i l’embalatge.

Publicitat

Castellanos ha participat en l’acte ACCIÓ ON en el qual han participat un centenar de representants empresarials de les Terres de l’Ebre, a l’edifici de les delegacions del Govern a Tortosa. El secretari ha remarcat “el potencial de creixement” del territori, un dels més importants del país, “per la seva posició geoestratègica, una econòmica diversificada, un pes industrial per sobre de la mitjana de Catalunya i amb sectors molt importants com l’alimentació i l’embalatge”.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió