Diumenge, 1 d'agost de 2021 - Edició 1102
La República

Les Salines de la Trinitat reprenen l’activitat dilluns un cop restablerta la barra del Trabucador

ACN Sant Carles de la Ràpita.-Les Salines de la Trinitat reprendran “amb normalitat” l’activitat aquest dilluns, un cop restablerta la barra del Trabucador que es va tornar a trencar pel […]

Avatar
Agències 11/12/2020

ACN Sant Carles de la Ràpita.-Les Salines de la Trinitat reprendran “amb normalitat” l’activitat aquest dilluns, un cop restablerta la barra del Trabucador que es va tornar a trencar pel temporal fa dues setmanes. L’istme va quedar tallat en tres punts i es va formar un canal de fins a 200 metres d’amplada i un metre de profunditat entre la badia dels Alfacs i el mar. El transport de sal i el subministrament dels clients d’Infosa es va haver d’interrompre i s’ha traslladat els treballadors amb embarcacions des del port de la Ràpita. Això va obligar a modificar-los els horaris i reduir de tres torns a un, amb horari intensiu de matí a tarda per evitar la navegació nocturna. Dilluns es podrà tornar a accedir a les salines per via terrestre.

La direcció d’Infosa ha tornat a demanar “celeritat i decisions concretes i urgents per evitar nous trencaments de la barra del Trabucador” que suposa “un greu perjudici per a la producció de sal” i també per a l’ecosistema del delta de l’Ebre.