Dimecres, 28 de setembre de 2022 - Edició 1524
La República

Les restriccions a Reus per la covid-19 s’allarguen set dies més però amb més aforament en actes religiosos i culturals

ACN Reus.-El Procicat ha acordat prorrogar durant set dies més les mesures especials en matèria de salut pública per contenir la covid-19 a la ciutat de Reus. Tot i això, […]

Agències 23/09/2020

ACN Reus.-El Procicat ha acordat prorrogar durant set dies més les mesures especials en matèria de salut pública per contenir la covid-19 a la ciutat de Reus. Tot i això, també ha introduït algunes modificacions que incrementen l’aforament permès en actes religiosos, que s’eleva a un 50%, així com en activitats culturals d’arts escèniques i musicals, que podran acollir un 70% del públic. L’organisme considera que, amb les noves dades, s’han pogut revisar els límits d’aforament d’aquests espais i activitats perquè, d’acord a la caracterització dels brots, presenten menys risc.

La flexibilització, segons raona també el Procicat, vol atendre els principis de “necessitat” i “proporcionalitat”, tot recordant que són activitats amb plans sectorials aprovats i suposen nivells de contacte i interacció social de menor risc que d’altres.