Divendres, 31 de març de 2023 - Edició 1709
La República

Les pimes i start-ups que participen al Barcelona Mentoring Programme augmenten un 22% la facturació

ACN Barcelona – Les pimes i start-ups que participen al Barcelona Mentoring Programme augmenten un 22% la facturació, segons dades que aporta Barcelona Activa. El programa connecta persones amb dilatada […]

Agències 26/01/2023

ACN Barcelona – Les pimes i start-ups que participen al Barcelona Mentoring Programme augmenten un 22% la facturació, segons dades que aporta Barcelona Activa. El programa connecta persones amb dilatada experiència empresarial per fer mentories a d’altres que o bé comencen projectes i negocis o bé són pimes en situació d’expansió. Aquest 2023 se celebra el desè aniversari d’un programa vingut del MIT de Boston que ha comptat amb 100 persones mentores que han transmès la seva experiència a centenars de projectes de diferents sectors d’activitat. De les més de 220 empreses que han rebut mentories, s’ha arribat a donar feina a més de 4.400 persones, afirma la mateixa font.

En l’actualitat, el programa compta amb més de 50 persones mentores en actiu. Són mentoratges desinteressats que fan alts executius d’empreses referents en els seus sectors.