Dissabte, 24 de juliol de 2021 - Edició 1094
La República

Les pensions, reformades

ACN Barcelona.-Titulars diversos als diaris d’aquest dimarts. ‘El País’ apunta al nou vessant del setge a l’independentisme: “El Tribunal de Cuentas reclama 1,9 millones a Oriol Junqueras”. En segon terme, […]

Avatar
Agències 29/06/2021

ACN Barcelona.-Titulars diversos als diaris d’aquest dimarts. ‘El País’ apunta al nou vessant del setge a l’independentisme: “El Tribunal de Cuentas reclama 1,9 millones a Oriol Junqueras”. En segon terme, l’Eurocopa de futbol: “España pasa a cuartos tras vèncer a Croacia en un duelo trepidante”. ‘El Periódico’ destaca una mesura d’abast social i econòmic: “Acord per a la reforma de les pensions”. A sota, també futbol: “Espanya apel·la a la grandesa”. ‘El Punt Avui’ es decanta pel mateix assumpte socioeconòmic: “Les ‘noves’ pensions”. A sota, la rebuda institucional a la Generalitat dels independentistes indultats: “Rebeu el nostre més sentit agraïment”.

‘La Razón’ subratlla les diferències a la coalició del govern estatal a causa d’una llei polèmica: “La derrota de Calvo con la “Ley Trans” la saca del Gobierno”. Al costat, els equilibris territorials del president del govern espanyol: “Sánchez implicarà a Urkullu en la negociació a “dos” don la Generalitat”.’Ara’ també aposta pel pacte sobre les pensions: “Acord per frenar les jubilacions anticipades”. I en segon terme: “El Tribunal de Comptes dicta avui les fiances milionàries per l’acció exterior del Govern”.’ABC’ destaca l’estratègia del govern espanyol a l’entorn de l’independentisme català: “Sánchez quiere ‘indultar’ diez millones de euros al golpismo”. A sota, ocupant tres quartes parts de la portada, una fotografia de balcons d’un hotel mallorquí amb diversos estudiants confinats: “Enjaulados en Mallorca”.’El Mundo’, sobre la causa al Tribunal de Comptes contra l’independentisme català: “La presión del Gobierno no nos afecta, vamos a seguir adelante”. A sota, efectes econòmics de la pandèmia: “El turismo pierde 3.000 millones en un día por el freno a los británicos”.I ‘La Vanguardia’, que també aposta per la notícia que té els jubilats com a protagonistes: “Les pensions es pujaran amb l’IPC sense el límit que va aprovar el PP”. A peu de pàgina, l’actualitat del conflicte entre Catalunya i Espanya: “Sánchez i Aragonès obren avui el diàleg”.