Dilluns, 25 de gener de 2021 - Edició 914
La República

Les organitzacions sindicals signen un acord amb Konecta per mantenir el teletreball i desconvoquen les aturades

ACN Barcelona.-Les organitzacions sindicals han signat un acord amb Konecta per mantenir la modalitat de feina a distància, garantint la voluntarietat de la tornada a la feina presencial, sense repercussió […]

Avatar
Agències 11/01/2021

ACN Barcelona.-Les organitzacions sindicals han signat un acord amb Konecta per mantenir la modalitat de feina a distància, garantint la voluntarietat de la tornada a la feina presencial, sense repercussió per a la persona treballadora. L’empresa facilitarà els mitjans informàtics necessaris per teletreballar i substituirà els equips a aquelles persones que continuïn fent servir equips propis. A les persones que treballin presencialment, la companyia els proporcionarà equips de protecció individuals adequats, entre els quals s’inclouen les mascaretes homologades. L’acord serà ratificat davant el Servei Interconfederal de Mediació i Arbitratge (SIMA) i tindrà vigència fins al 15 de març de 2021.

No obstant això, si ambdues parts ho acorden i de conformitat als criteris sanitaris, es podrà prorrogar de manera mensual. Per portar a terme un seguiment mensual dels compromisos assolits, es crearà un “Comitè desescalada Covid-19”.

Relacionats