Dissabte, 24 de juliol de 2021 - Edició 1093
La República

Les oficines d’atenció a les estacions de metro de Diagonal, Universitat i La Sagrera tornen a obrir amb cita prèvia

ACN Barcelona.-Les oficines d’atenció a les estacions de metro de Diagonal, Universitat i La Sagrera tornen a obrir amb cita prèvia el 6 de juliol després d’estar tancades des del […]

Avatar
Agències 03/07/2020

ACN Barcelona.-Les oficines d’atenció a les estacions de metro de Diagonal, Universitat i La Sagrera tornen a obrir amb cita prèvia el 6 de juliol després d’estar tancades des del 14 de març per la pandèmia de la covid-19. TMB assegura que s’han incrementant les mesures de seguretat, higiene i desinfecció en aquests espais, on serà obligatori l’ús de mascareta i l’aforament estarà limitat. Només s’atendrà sense cita prèvia per bescanviar títols de transport malmesos o tramitar la T-Usual per aturats, apunta la companyia. Per la resta de tràmits, es podrà gestionar la cita al web de TMB o a un telèfon gratuït. Els usuaris entraran per ordre de cita i no d’arribada.

Les gestions que es tramitaran als Punts TMB amb cita prèvia seran entregar d’objectes perduts, fer al·legacions, facturació, donar d’alta el perfil per a la compra online de títols bonificats per les famílies nombroses o monoparentals, pagament d’expedients, venda massiva de títols i bescanvi de títols comprats per error. Els centres d’atenció a les parades de Diagonal, Universitat i La Sagrera obriran en horari habitual, de 8 a 20 h. El Punt TMB d’Universitat també obre dissabtes, diumenges i festius.Per reduir les gestions que comporten anar a les oficines, TMB ha ampliat els tràmits que es poden resoldre per via telemàtica. En concret, les noves gestions que es podran resoldre digitalment a través del web són sol·licitar cita prèvia i donar d’alta el perfil bonificat per a la compra online de títols amb descompte per part de famílies nombroses o monoparentals.També es farà a través del canal digital, en aquest cas de l’ATM, el formulari per iniciar la compensació pels viatges consumits durant l’estat d’alarma en cas que l’última validació del títol sigui posterior al 14 de març.