Dilluns, 26 de juliol de 2021 - Edició 1096
La República

Les obres per reurbanitzar dos carrers d’Hostafrancs començaran dilluns i es preveu que durin quatre mesos

ACN Barcelona.-Les obres per reurbanitzar els carrers Rector Triadó i la Torre d’en Damians, al tram comprès entre Consell de Cent i la Creu Coberta, començaran dilluns i es preveu […]

Avatar
Agències 18/07/2021

ACN Barcelona.-Les obres per reurbanitzar els carrers Rector Triadó i la Torre d’en Damians, al tram comprès entre Consell de Cent i la Creu Coberta, començaran dilluns i es preveu que durin quatre mesos. Segons l’Ajuntament de Barcelona, l’actuació suposarà guanyar més espai per als vianants en aquestes dues vies del barri d’Hostafrancs i a més es millorarà l’accessibilitat, ja que s’eliminaran voreres i hi haur» Les obres tenen una durada tenen un pressupost de 648.520 euros i s’emmarquen en el programa Superilla Barcelona. . També s’aprofitarà la intervenció per fer el soterrament de les línies de baixa tensió, millorar la xarxa de clavegueram i col·locar nou mobiliari urbà.

Actualment el carrer del Rector Triadó té un carril de circulació i una filera d’aparcament, ambvoreres estretes. En el cas del carrer de la Torre d’en Damians està tallat al trànsit amb pilonesdes del carrer Consell de Cent i amb senyalització vertical des de Creu Coberta però també téuna filera d’aparcament de motos i voreres estretes. A més, a la cantonada amb Consell de Cent hi hal’Escola Joan Pelegrí, que és un punt on durant l’entrada i sortida del centre es dona una granacumulació d’infants i famílies. Amb la transformació, desapareixeran els aparcaments, s’instal·laran bancs i s’actualitzarà l’arbrat. A més, la circulació prioritària serà per als vianants.