Dilluns, 14 de juny de 2021 - Edició 1054
La República

Les obres per fer un pas inferior en un accés de la C-59 a Caldes de Montbui començaran abans de final d’any

ACN Barcelona.-El Departament de Territori i Sostenibilitat ha iniciat la licitació de les obres de construcció d’un pas inferior per a vianants i ciclistes en un dels accessos de la […]

Avatar
Agències 13/08/2020

ACN Barcelona.-El Departament de Territori i Sostenibilitat ha iniciat la licitació de les obres de construcció d’un pas inferior per a vianants i ciclistes en un dels accessos de la C-59 a Caldes de Montbui. L’obra també inclourà la millora de l’encreuament amb la implantació a la calçada d’un tercer carril per als girs a l’esquerra i de carrils d’acceleració i d’alentiment. Els treballs, amb un pressupost de licitació de 851.000 euros, començaran abans de final d’any i tindran un termini d’execució de 10 mesos. El pas inferior, en l’encreuament a l’altura del carrer de Bigues, facilitarà el pas de vianants cap al cementiri municipal, situat a l’altre marge de la carretera.

Ciclistes i vianants actualment han de travessar a nivell la C-59, que registra una alta intensitat de trànsit. Així mateix, molts ciclistes utilitzen aquest punt per accedir a una zona rural propera. Paral·lelament, s’ha projectat un vial de 360 metres, per a vianants i ciclistes, que serveixi per accedir al pas inferior.