Dijous, 16 de setembre de 2021 - Edició 1148
La República

Les obres per a un nou espai veïnal al mercat de Sant Antoni començaran a la tardor

ACN Barcelona.-El mercat de Sant Antoni comptarà amb un nou espai veïnal el 2022. Segons informa l’Ajuntament de Barcelona, les obres començaran a la tardor i duraran uns cinc mesos. […]

Avatar
Agències 09/08/2021

ACN Barcelona.-El mercat de Sant Antoni comptarà amb un nou espai veïnal el 2022. Segons informa l’Ajuntament de Barcelona, les obres començaran a la tardor i duraran uns cinc mesos. El consistori ja ha aprovat definitivament el projecte executiu de l’espai veïnal, que tindrà una superfície de 835 m2 i s’ubicarà a la planta -1, al soterrani del mercat, en contacte amb l’espai fossat on hi ha l’accés principal. El projecte té un pressupost de gairebé un milió i mig d’euros. L’espai veïnal comptarà amb diversos usos, com una aula de cuina comunitària, un espai per joves i un buc d’assaig de música, a més d’espai per entitats del barri, una sala de reunions comuna, uns lavabos i magatzem.

A partir del setembre es concretarà, conjuntament amb les entitats implicades, com serà la gestió de l’espai, que comerciants, paradistes i veïns van decidir incorporar al mercat en el procés participatiu fet els anys 2016 i 2017. La previsió ara és poder iniciar obres abans que acabi el mes d’octubre i es tracta d’una actuació prevista en el Fons d’Inversió de 30 milions d’euros acordat entre el govern i el grup municipal d’ERC, destinat a projectes de proximitat a tots els districtes de la ciutat.