Dilluns, 21 de juny de 2021 - Edició 1061
La República

Les obres a l’intercanviador de metro a Maragall obligaran a tallar part de la Ronda del Guinardó fins al desembre

ACN Barcelona.-Les obres a d’adaptació per a persones amb mobilitat reduïda a l’intercanviador de les línies 4 i 5 de Maragall obligaran a tallar fins al desembre la Ronda Guinardó, […]

Avatar
Agències 03/03/2021

ACN Barcelona.-Les obres a d’adaptació per a persones amb mobilitat reduïda a l’intercanviador de les línies 4 i 5 de Maragall obligaran a tallar fins al desembre la Ronda Guinardó, entre els carrers de la Torre dels Pardals i del segle XXI. A més, els vehicles s’hauran de desviar pels carrers propers. Els treballs, que executa el Departament de Territori i Sostenibilitat i que ara inicien una nova fase, començaran aquest dijous. El trànsit de la ronda en sentit Besòs es desviarà pel carrer de Teodor Llorente en el cas dels vehicles particulars i per la Rambla de la Muntanya per als de transport públic. D’altra banda, es mantindrà el desviament del trànsit que ja hi ha actualment en sentit Llobregat pel carrer de l’Agregració.

A més, el carril bici del carrer Teodor Llorente canviarà de costat de la calçada, en el tram entre el carrer de la Garrotxa i el passeig de Maragall. Pel que fa al servei de metro, el vestíbul actual de l’L4 roman tancat i l’accés a l’estació es duu a terme pel de Ramon Albó, de l’L5, segons ha informat el Departament de Territori.Les obres, que tenen un cost d’11 milions d’euros, consisteixen en la formació d’un vestíbul nou adaptat a l’estació de l’L4, la remodelació i instal·lació d’ascensors al vestíbul Ramon Albó de l’L5 i la millora dels recorreguts de correspondència. Les obres també permetrà adaptar als espais a les persones amb mobilitat reduïda. Els treballs acabaran durant l’any que ve després que comencessin al gener de l’any passat.