Dissabte, 25 de setembre de 2021 - Edició 1157
La República

Les misses entre Dijous Sant i Diumenge de Pasqua a la catedral de Barcelona s’emetran per internet, 8TV i Ràdio Estel

ACN Barcelona.-La catedral de Barcelona acollirà els oficis religiosos de Setmana Santa però serà a porta tancada i sense fidels. En ple confinament, però, les misses que comencin ja el […]

Avatar
Agències 03/04/2020

ACN Barcelona.-La catedral de Barcelona acollirà els oficis religiosos de Setmana Santa però serà a porta tancada i sense fidels. En ple confinament, però, les misses que comencin ja el diumenge de Rams es podran seguir per internet a través del web de l’Arquebisbat de Barcelona i el web de la basílica de la Sagrada Família així com també a Ràdio Estel. A més, el Tridu Pasqual, el període litúrgic que comença amb la missa vespertina del Dijous Sant i acaba en les vespres de Pasqua, també es podrà seguir en directe per 8TV, a més d’internet i Ràdio Estel.

Els oficis per celebrar el Misteri Pasqual -la Passió, la Mort i la Resurrecció de Jesucrist- seran presidits pel cardenal Joan Josep Omella, que estarà acompanyat pels bisbes auxiliars Sergi Gordo i Antoni Vadell.Així, des de Dijous Sant fins a Diumenge de Pasqua, totes les celebracions es podran seguir des de casa, ja sigui a través de la televisió, la ràdio o internet, pel canal Youtube de la catedral de Barcelona o els web de l’Arquebisbat o la Sagrada Família. Programació Dijous la Missa de la Cena del Senyor serà a les 18.30h; Divendres Sant la Celebració de la Passió del Senyor serà a les 15h i posteriorment hi haurà el Via Crucis i la Vetlla Pasqual mentre que la missa i la benedicció papal el Diumenge de Pasqua serà a les 12h. Per altra banda, el Sermó de les Set Paraules, predicat per Joan Galtés Divendres Sant a les 15h, es difondrà en un fil de Twitter a través del compte @esglesiabcn i el text íntegre serà gravat i emès posteriorment per Ràdio Estel.