Diumenge, 18 d'abril de 2021 - Edició 997
La República

Les matriculacions de turismes a Catalunya tornen a créixer al març, però es mantenen lluny dels nivells prepandèmia

ACN Barcelona.-Les matriculacions de turismes a Catalunya van tornar a créixer per primera vegada al març, tot i que la xifra encara es manté per sota els nivells previs a […]

Avatar
Agències 03/04/2021

ACN Barcelona.-Les matriculacions de turismes a Catalunya van tornar a créixer per primera vegada al març, tot i que la xifra encara es manté per sota els nivells previs a l’esclat de la pandèmia. Segons dades facilitades aquest dissabte per la Patronal Catalana de la Distribució d’Automoció (Fecavem), a Catalunya es van registrar 11.047 vehicles durant el març, més del doble respecte al mateix període de l’any passat, ja en plena pandèmia. No obstant això, la xifra de matriculacions encara es manté un 34% per sota els registres del març de 2019. Malgrat el creixement d’aquest últim mes, el president de Fecavem i el Gremi del Motor, Jaume Roura, recorda que el mercat “segueix en recessió” i lamenta “la falta d’estímuls” per renovar el parc de vehicles.

On sí que es nota una millora considerable és en el segment de les motocicletes, que ja han superat el nivell de matriculacions del 2019. Aquest mes de març se’n van registrar 4.075 a Catalunya, una xifra que fa dos anys va ser de 3.726.