Dilluns, 26 de setembre de 2022 - Edició 1523
La República

Les mascaretes prenen protagonisme als indultats

ACN Barcelona.-Titulars diversos als diaris d’aquest diumenge. ‘El Periódico’ dedica la portada al retorn dels creuers a Barcelona amb una gran imatge d’un d’aquests vaixells i el titular: “Barcelona despega […]

Agències 27/06/2021

ACN Barcelona.-Titulars diversos als diaris d’aquest diumenge. ‘El Periódico’ dedica la portada al retorn dels creuers a Barcelona amb una gran imatge d’un d’aquests vaixells i el titular: “Barcelona despega con el Mobile y los cruceros”. Al peu de la pàgina, un altre títol recull la situació de la pandèmia de covid-19 a l’Estat espanyol: “El coronavirus remite en España seis meses después de la primera vacuna.”

‘El Punt Avui’ també destaca en portada la represa del Mobile World Congress (MWC) de Barcelona amb una imatge: “El Mobile tanca el parèntesi”. No obstant això, el titular principal del diari és sobre la feina a distància que s’ha imposat arran de la pandèmia: “Més teletreball”.L”ABC’ se centra en una hipotètica crisi de govern a l’executiu estatal amb una caricatura del seu president, Pedro Sánchez, que ocupa tota la portada: “Nervios en los ministros: Sánchez dilata la crisis de gobierno”.’La Razón’ entrevista l’expresident espanyol José Luis Rodríguez Zapatero, que reflexiona sobre l’Estatut de Catalunya: “Hay alternativas creativas para recuperar partes del Estatut que anuló el TC”. El rotatiu també analitza els possibles acords del PSOE per seguir governant: “Los pactos con ERC y el PNV darán oxígeno a Sánchez dos años más”.L”Ara’ recupera el debat sobre com la pandèmia ha impactat en l’estat mental dels joves: “SOS salut mental”. El diari entrevista el conseller delegat de la GSMA, entitat organitzadora del MWC, John Hoffman: “El Mobile va perillar, però hem pogut resistir i el futur té bona pinta”.El líder d’ERC, Oriol Junqueras, és el protagonista de ‘La Vanguardia’, que l’entrevista i el duu en portada en una imatge gronxant la seva filla: “L’actitud del govern espanyol és la millor en una dècada”. A sota, una radiografia de com la fi de l’obligatorietat de dur mascareta en espais oberts no les ha fet desaparèixer: “Les mascaretes continuen al carrer mentre el virus es dispara entre els joves”.’El País’ també se’n fa ressò en portada, però posa l’accent en les dificultats dels joves per accedir a un habitatge: “Tengo 29 años. Solo pido un sitio asequible para vivir sola”. A més, entrevista el ministre de Justícia, Juan Carlos Campo, que opina sobre la concessió de l’indult als empresonats pel referèndum de l’1 d’octubre de 2017: “No había alternativa a los indultos”.