Divendres, 30 de setembre de 2022 - Edició 1527
La República

Les Illes Canàries tremolen per la lava del volcà

ACN Barcelona.-Titulars diversos als diaris d’aquest dimarts. ‘El País’ segueix les conseqüències de l’erupció volcànica a les Canàries: “La lava arrasa todo a su paso y eleva el riesgo de […]

Agències 20/09/2021

ACN Barcelona.-Titulars diversos als diaris d’aquest dimarts. ‘El País’ segueix les conseqüències de l’erupció volcànica a les Canàries: “La lava arrasa todo a su paso y eleva el riesgo de gases tóxicos”. A sota: “La gran burbuja china asusta al mundo”. ‘El Periódico’ obre amb polèmica lingüística: “La protección del catalán se queda fuera de la nueva ley audiovisual”. A sobre, foto a cinc columnes dels efectes devastadors de la lava a les Illes Canàries: “Pánico bajo el volcán”. ‘El Punt Avui’, a l’entorn de la factura de la llum: “L’embolic elèctric”. La foto central també és per a les Illes Canàries: “La lava, imparable a La Palma”.

‘La Vanguardia’ obre amb el bloqueig de la renovació del CGPJ: “La Comissió Europea insta PSOE i PP a renovar ja la cúpula judicial”. Tema que el rotatiu situa just a sota d’una fotografia a quatre columnes de l’erupció volcànica a les canàries: “La lava del volcà de La Palma arrasa centenars de cases en el seu camí cap al mar”.’La Razón’ il·lustra la portada amb una fotografia a cinc columnes de la lava del volcà canari arrasant construccions al seu pas: “Un río de destrucción”. A sota: “El PP no cuenta con Rivera para la Convención del PP a la que Ayuso asistirá”.’Ara’ també dedica bona part de la seva primera pàgina a les conseqüències de l’erupció del volcà canari: “La lava engoleix un centenar de cases”. A sota, l’actualitat de les restriccions de la pandèmia: “Torna l’oci nocturn: exteriors de discoteques oberts fins a les 3 h a partir de dijous”.’ABC’, igualment amb la tragèdia a la Palma, en boca d’un testimoni: “Es devastador, incontrolable, solo puedo sentarme y rezar”. A sota, el CGPJ: “Bruselas insiste: los jueces deben elegir a sus vocales”.I ‘El Mundo’, també amb la catàstrofe a les Canàries: “”Angustia” en La Palma ante la evolución imprevisible del volcán”. A sota, el bloqueig del CGPJ: “El PSOE tumba sin debate la reforma judicial del PP pese al apoyo de la UE”.