Edició 1772

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 02 de juny del 2023
Edició 1772

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 02 de juny del 2023

Les formacions polítiques de Salt signen un compromís per no arribar a acords amb l’extrema dreta per governar

|

- Publicitat -

ACN Salt – Diverses forces polítiques de Salt (Gironès) han signat un document titulat “compromís antifeixista per la bona convivència al municipi” en què es comprometen a no arribar a acords amb l’extrema dreta per la presa de possessió de l’alcaldia. ERC, PSC, Junts, IPS-CUP i Comuns s’han compromès també a no normalitzar la presència de partits que promoguin discursos feixistes, racistes o discriminatoris al ple i a no votar les seves propostes i mocions que vagin en detriment de la qualitat democràtica i de la convivència. El document es farà extensible als candidats que s’hi vulguin sumar.

El document destaca la riquesa i pluralitat de Salt “com un valor a defensar davant els discursos d’odi, demagògia i populisme que persegueixen alimentar la fractura social”. El compromís també recull que les eleccions del 28 de maig són “una oportunitat per reafirmar els valors democràtics del poble, en contraposició als discursos d’odi que pregonen forces polítiques per acumular suports i representativitat”.

Publicitat

L’acord, que està obert a la incorporació d’altres forces polítiques que comparteixin els mateixos ideals, també estableix que “no es normalitzarà ni legitimarà l’acció política de formacions d’extrema i que es reforçarà el discurs d’inclusió, així com els espais d’intercanvi cultural i la cohesió social”.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió