Dilluns, 2 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

Les festes de Sant Jaume de Miami Platja s’ajornen fins el setembre a causa de l’increment de casos de coronavirus

ACN Mont-roig del Camp.-L’Ajuntament de Mont-roig del Camp (Baix Camp) ha ajornat les festes de Sant Jaume al nucli de Miami Platja davant l’increment de casos de coronavirus. D’aquesta manera, […]

Avatar
Agències 13/07/2021

ACN Mont-roig del Camp.-L’Ajuntament de Mont-roig del Camp (Baix Camp) ha ajornat les festes de Sant Jaume al nucli de Miami Platja davant l’increment de casos de coronavirus. D’aquesta manera, els actes previstos per finals de juliol es traslladen al segon cap de setmana de setembre, concretament del 9 al 12 de setembre, a l’espera que la situació sanitària millori. Prèviament, ja s’havien posposat les tradicionals vaquetes. Segons el consistori, l’ajornament de les festes és decisió que s’ha pres “per responsabilitat” i que coincideix amb les noves restriccions plantejades per la Generalitat. Paral·lelament, el govern local treballa amb la voluntat de celebrar de la Fira de Mont-roig, prevista del 6 al 8 d’agost.

Des de la declaració de l’estat d’alarma, l’Ajuntament de Mont-roig del Camp va anul·lar tots els actes culturals atenent a la situació sanitària del país. No va ser fins el 16 de juny d’enguany quan es van tornar a programar activitats culturals, atesa la millora de les dades epidemiològiques.