Dimecres, 22 de setembre de 2021 - Edició 1154
La República

Les famílies d’una escola de Calafell avisen que el centre és en condicions “catastròfiques” per obrir dilluns

ACN Calafell.-Les famílies de l’escola Vilamar de Calafell, al nucli Segur de Calafell, avisen que el centre és en condicions “catastròfiques” de cara a l’inici del curs el proper dilluns […]

Avatar
Agències 10/09/2020

ACN Calafell.-Les famílies de l’escola Vilamar de Calafell, al nucli Segur de Calafell, avisen que el centre és en condicions “catastròfiques” de cara a l’inici del curs el proper dilluns 14. Les obres per construir un nou mòdul prefabricat i el condicionament de tot l’exterior no han acabat, i això impedeix disposar d’espais per desdoblar grups classe –ara són de 27 infants-, alhora que no es podà utilitzar el pati ni ventilar les aules. Aquest divendres l’anar i venir de camions i excavadores és constant, una situació que l’AMPA veu incompatible amb l’inici del curs d’aquí quatre dies. Demanen que la Generalitat permeti a les famílies no dur els infants al centre fins que acabin les obres i hi hagi espai per complir les mesures de seguretat sanitària.

Des de l’Ajuntament de Calafell, asseguren que el consistori “només” s’havia d’encarregar d’unes obres que afectaven el tancat perimetral de l’escola i garanteixen que aquesta actuació està enllestida. Així, remeten al Departament d’Educació de la Generalitat les competències de la situació actual del centre. Amb tot, des de l’Ajuntament apunten que a partir de la setmana que ve està previst que les obres entrin en una altra fase que serà compatible amb l’activitat lectiva, sense trànsit de camions entrant i sortint de l’escola.Al seu torn, des de la Consellera d’Educació assenyalen que estan estudiant les queixes fetes per les famílies i preveuen respondre-hi al llarg d’aquest divendres.