Dissabte, 1 d'octubre de 2022 - Edició 1528
La República

Les eleccions a rector de la UB es faran el 10 i 11 de desembre per votació electrònica

ACN Barcelona.-Les eleccions per escollir el nou rector de la Universitat de Barcelona (UB) se celebraran el 10 i 11 de desembre per votació electrònica. El Consell de Govern de […]

Agències 11/11/2020

ACN Barcelona.-Les eleccions per escollir el nou rector de la Universitat de Barcelona (UB) se celebraran el 10 i 11 de desembre per votació electrònica. El Consell de Govern de la UB s’ha reunit aquest dimecres en sessió extraordinària i ha aprovat modificar la normativa per tal que els propers comicis es puguin fer a través d’aquest sistema, atesa la situació sanitària per la covid-19. També s’ha aprovat ajornar el calendari electoral, de tal manera que la primera volta anirà de les 10.00 hores del 10 de desembre a les 20.00 hores de l’11. Si fos necessària una segona volta, seria el 17 i 18 del mateix mes. La campanya electoral començarà el 24 de novembre i durarà fins al 9 de desembre.

Aquest ajornament del calendari electoral és a causa de les necessitats organitzatives i tècniques per reconvertir les eleccions presencials en electròniques. El catedràtic de Metodologia de les Ciències del Comportament Joan Guàrdia, el catedràtic de Dret Processal David Vallespín i el catedràtic de Matemàtiques i rector actual de la Universitat de Barcelona (UB), Joan Elias, són els candidats.