Diumenge, 26 de setembre de 2021 - Edició 1158
La República

Les divisions per l’ampliació del Prat i la limitació del 40% del públic als estadis de futbol

ACN Barcelona.-Titulars diversos als diaris d’aquest dijous. ‘El País’ obre amb la crida de l’OMS: “La OMS pide al mundo una moratòria de la tercera dosis”. A sota: “Casi 2.300 […]

Avatar
Agències 05/08/2021

ACN Barcelona.-Titulars diversos als diaris d’aquest dijous. ‘El País’ obre amb la crida de l’OMS: “La OMS pide al mundo una moratòria de la tercera dosis”. A sota: “Casi 2.300 personas se contagiaron de coronavirus en festivales en Cataluña”. ‘La Vanguardia’ obre portada amb l’acord de venda de part del negoci de la Lliga de futbol a un fons d’inversió: “La Lliga pacta que un fons aporti 2.700 milions als clubs”. A sota, titular econòmic: “L’AVE de Girona i Reus anirà a Barcelona sense passar pel Prat”. ‘El Punt Avui’, sobre la disponibilitat de dosis i la menor demanda que afavoreixen la vacunació massiva: “Vacunes a l’abast”. Com a segon tema tria: “Veus d’ERC posen condicions al suport a l’acord per ampliar el Prat”.

‘Ara’ tria com a tema principal la recomanació del Govern a les dones embarassades perquè es vacunin amb rapidesa: “Salut urgeix les embarassades a vacunar-se”. En un destacat inferior, el debat sobre l’ampliació de l’aeroport del Prat amb dos titulars: “L’ampliació agita el debat intern a ERC i JxCat” i “El ‘hub’ intercontinental al Prat no està assegurat”.’El Periódico’ opta per remarcar els canvis d’aforament dels esdeveniments esportius massius que ha acordat el Consell Interterritorial del Salut aquest dimecres: “L’accés als estadis de futbol serà només del 40%”. A més, situa en portada una gran foto del primer dia de vacunació dels adolescents de 12 a 15 anys a Tàrrega, acompanyada amb el text: “Els primers nens”. ‘El Mundo’, destaca com a tema principal el debat sobre el futur de l’aeròdrom barceloní: “Podemos torpedea la ampliación de El Prat que pactó Sánchez”. A sota es fan ressò del moviment per reforçar financerament la Lliga: “Un fondo inyecta 2.700 millones para relanzar LaLiga española”.’La Razón’ destaca un article sobre el finançament del soci morat del govern espanyol: “Podemos muestra su anticapitalismo con 36 cuentas y 12 millones”. Al costat: “El Gobierno incluye las pensiones como inversiones en Madrid”.I l”ABC’ també obre portada amb els límits d’aforament permesos als estadis de futbol: “La Liga arrancará con el 40% de público en los estadios”. Fotografia central per la família reial acompanyada del text: “Escapada veraniega a la sierra de Tramontana”.