Dijous, 23 de setembre de 2021 - Edició 1155
La República

Les discoteques Pacha i Opium ofereixen els locals per assistir els contagiats per la covid-19 de l’Hospital del Mar

ACN Barcelona.-Pacha i Opium proposen que es medicalitzin els seus locals per assistir els contagiats per la covid-19 de l’Hospital del Mar. Així ho ha anunciat un comunicat de la […]

Avatar
Agències 03/04/2020

ACN Barcelona.-Pacha i Opium proposen que es medicalitzin els seus locals per assistir els contagiats per la covid-19 de l’Hospital del Mar. Així ho ha anunciat un comunicat de la patronal estatal del sector d’oci nocturn Spain Night Life difós aquest divendres. Els locals barcelonins s’han ofert al centre hospitalari perquè pugui “alliberar llits” o per convertir-se en un “espai logístic o de descans” pel personal sanitari. “La ubicació dels locals, de grans dimensions i a peu de carrer en el mateix passeig marítim de Barcelona els converteixen en espais idonis per la seva possible medicalització o bé com a centre logístic per emmagatzemar o distribuir el material sanitari o medicaments per combatre la covid-19”, diuen.

La patronal també es fa ressò de les iniciatives a Eivissa, on The Night League ha obert una recaptació de fons per lluitar contra la pandèmia que destinaran a l’Organització Mundial de la Salut (OMS). La discoteca Pacha a Eivissa està elaborant màscares pel personal sanitari de l’illa i O Beach Ibiza ha ofert una entrada gratuïta al seu local per a tots el personal sanitari durant la temporada 2020 i 2021.