Dimecres, 22 de març de 2023 - Edició 1700
La República

Les discoteques de Barcelona demanen a Batlle que rectifiqui o plegui després d’apostar pel tancament a la 1 del sector

ACN Barcelona.-El secretari general del Gremi de Discoteques de Barcelona i Província, Ramon Mas, ha demanat aquest dissabte al tinent d’alcaldia de Seguretat de la capital catalana, Albert Batlle, que […]

Agències 17/07/2021

ACN Barcelona.-El secretari general del Gremi de Discoteques de Barcelona i Província, Ramon Mas, ha demanat aquest dissabte al tinent d’alcaldia de Seguretat de la capital catalana, Albert Batlle, que rectifiqui o dimiteixi després d’haver apostat pel tancament de l’oci nocturn a la 1 de la matinada un cop passi la pandèmia. Batlle ha fet una reflexió general sobre l’horari d’aquest tipus d’establiments i ha defensat avançar-ne l’obertura i el tancament. Mas considera “indignant i intolerable” que Batlle faci aquestes declaracions quan el sector porta 16 mesos pràcticament tancats. “No té potestat, no és ningú per dir això, no pot jugar amb les nostres llibertats empresarials ni amb la llibertat individual de les persones”, ha dit.

Després de recordar que Barcelona és la ciutat més turística d’Espanya, ha considerat que les reflexions de Batlle estan “fora de lloc” i són una “falta de respecte absolut” en un moment tan complicat per al sector. “Exigim una rectificació pública o amb el sector o que presenti la dimissió”, ha insistit.