Dimecres, 28 de juliol de 2021 - Edició 1098
La República

Les Cambres de Catalunya atenen més de 9.000 pimes i autònoms amb el projecte Aixeca, Activa i Accelera el teu negoci

ACN Barcelona.-Les Cambres de Comerç de Catalunya han atès més de 9.000 pimes i autònoms en el marc del projecte Aixeca, Activa i Accelera el teu negoci. La campanya es […]

Avatar
Agències 16/06/2021

ACN Barcelona.-Les Cambres de Comerç de Catalunya han atès més de 9.000 pimes i autònoms en el marc del projecte Aixeca, Activa i Accelera el teu negoci. La campanya es va engegar el novembre de 2020 amb l’objectiu d’ajudar empreses en situació de precarietat a conseqüència dels efectes de la crisi sanitària i per evitar la pèrdua de teixit empresarial. La iniciativa va acabar a finals d’abril i va disposar d’un pressupost de deu milions d’euros per posar a disposició de les pimes i autònoms més de 45 serveis gratuïts. Més del 50% de les sol·licituds ateses han estat relacionades amb serveis de digitalització i assessorament per accedir a finançament.

Durant aquest període, una pàgina web comuna ha agrupat els serveis de cada corporació organitzats en vuit àrees temàtiques, com finançament, nous mercats o cessament d’activitat, entre altres. Un 67% dels participants a una enquesta de satisfacció ha afirmat que els serveis prestats s’han adequat a les necessitats, mentre que un 62% ha valorat positivament el servei prestat per les Cambres. Els serveis relacionats amb la formació, la internacionalització, l’emprenedoria i la digitalització han estat els més valorats.