Dissabte, 31 de juliol de 2021 - Edició 1101
La República

Les biblioteques de la Universitat de Lleida reobren al 50% d’aforament

ACN Lleida.-Les sales de lectura de les biblioteques de la Universitat de Lleida (UdL) tornen a estar disponibles per al públic des d’aquest dilluns, 23 de novembre, seguint el pla […]

Avatar
Agències 23/11/2020

ACN Lleida.-Les sales de lectura de les biblioteques de la Universitat de Lleida (UdL) tornen a estar disponibles per al públic des d’aquest dilluns, 23 de novembre, seguint el pla d’obertura progressiva d’activitats programat per la Generalitat. L’aforament, segons els criteris del primer tram de la desescalada, està limitat al 50%. Quant a la docència teòrica, continua en format virtual, seguint les recomanacions de la Generalitat. Les excepcions són les pràctiques clíniques, les pràctiques externes i les activitats d’avaluació programades. La recuperació de la presencialitat està prevista a partir de la quarta fase d’obertura progressiva programada pel Govern, tot i que poden haver-hi modificacions.

Les biblioteques de la UdL obren aquesta setmana entre les nou del matí i les set del vespre, de dilluns a divendres. La de la Facultat de Lletres, a més, funcionarà tot el cap de setmana de nou del matí a nou de la nit. Aquest darrer serà l’horari que s’apliqui a la resta d’instal·lacions a partir del pròxim dilluns, 30 de novembre. L’ampliació de l’aforament fins al 70% està prevista al tercer tram del pla de reobertura.