Dijous, 24 de juny de 2021 - Edició 1064
La República

Les autoescoles del RACC ofereixen una hora diària gratuïta de classe teòrica a través d’Instagram

ACN Barcelona.-Les autoescoles del RACC ofereixen a partir d’avui una hora diària gratuïta de classe teòrica a través del seu perfil d’Instagram @RACCautoescuela, en aquests moments d’obligatori confinament als domicilis […]

Avatar
Agències 23/03/2020

ACN Barcelona.-Les autoescoles del RACC ofereixen a partir d’avui una hora diària gratuïta de classe teòrica a través del seu perfil d’Instagram @RACCautoescuela, en aquests moments d’obligatori confinament als domicilis per la crisi del coronavirus. De 12h a 13h -de dilluns a dijous- un professor explicarà en directe un tema del temari teòric del permís B. Els divendres els dedicarà a contestar les preguntes i dubtes que tinguin els alumnes i realitzarà qüestionaris tipus test amb ells, també en viu. El RACC ofereix aquest servei de manera gratuïta i oberta a tothom -independentment de si són alumnes o no de les autoescoles del RACC- perquè els interessats puguin avançar en l’obtenció del permís de conduir sense moure’s de casa.

“La nostra voluntat és ajudar a tots aquells que estaven estudiant per treure’s el carnet, o que han decidit començar a fer-ho mentre dura el confinament domiciliari”, han precisat a través d’un comunicat des del RACC, pionera a Europa en l’ús de les noves tecnologies per a la formació de conductors. Des d’aquesta setmana, doncs, els seus professors imparteixen classes diàries de teòrica a través del perfil d’Instagram @RACCautoescuela, traient partit de les possibilitats que donen les xarxes socials i oferint el coneixement del seu equip de professionals a totes les persones que ho requereixin. La xarxa d’autoescoles del RACC és la mes gran de l’Estat i l’any passat va formar més de 10.800 alumnes.