Dissabte, 24 de juliol de 2021 - Edició 1093
La República

Les arts del firaire tornen a Santa Coloma de Gramanet en l’edició “més insòlita” de Passatge Insòlit

ACN Barcelona.-Passatge Insòlit, el festival de Santa Coloma de Gramanet dedicat a les arts del firaire, celebrarà aquest cap de setmana la quinzena edició amb l’objectiu de “mantenir la seva […]

Avatar
Agències 19/10/2020

ACN Barcelona.-Passatge Insòlit, el festival de Santa Coloma de Gramanet dedicat a les arts del firaire, celebrarà aquest cap de setmana la quinzena edició amb l’objectiu de “mantenir la seva essència” tot i les restriccions imposades per la pandèmia. Entre el 23 i el 25 d’octubre, els espectadors podran gaudir de sis espectacles “únics i màgics” amb protagonisme de companyies locals com l’Avalot. Enguany, el festival es trasllada del seu emplaçament tradicional als Jardins de la Torre Balldovina al Teatre Sagarra i a Can Roig i Torres, dos espais que permetran garantir les mesures de seguretat. Per l’alcaldessa Núria Parlon aquesta edició és “més necessària que mai” perquè “amb la cultura es pot combatre el desànim”.

Tot i que l’essència del festival s’ha intentat mantenir intacte, les mesures de seguretat imposades per la pandèmia sí que han obligat a un canvi del format. Si habitualment el públic es movia lliurement gaudint i interaccionant en espectacles de curta durada, enguany els sis espectacles s’hauran de seguir d’una manera “més tradicional” amb el públic assegut.