Dijous, 5 d'agost de 2021 - Edició 1106
La República

Les agulles de Montserrat s’il·luminaran la vigília de la Diada per exigir “la llibertat” de Catalunya

ACN Monistrol de Montserrat.-Un total del 131 agulles de Montserrat s’il·luminaran la nit del 10 a l’11 de setembre per reclamar “la llibertat” de Catalunya. L’acte, organitzat per Artistes de […]

Avatar
Agències 05/07/2019

ACN Monistrol de Montserrat.-Un total del 131 agulles de Montserrat s’il·luminaran la nit del 10 a l’11 de setembre per reclamar “la llibertat” de Catalunya. L’acte, organitzat per Artistes de la República, l’Assemblea Nacional Catalana, i la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, busca alhora homenatjar els 131 presidents que ha tingut la Generalitat. L’acció, batejada com ‘Llum i Llibertat’, la realitzaran escaladors que ascendiran simultàniament el massís per a col·locar els farells.

En total, per fer possible l’encesa simultània del massís, seran necessaris 131 equips d’escaladors, d’un mínim de tres persones. Els impulsors, a través del web llumillibertat.cat, expliquen als escaladors els requisits per a participar-hi. Cada equip s’encarregarà de dur els farells al cim de cada agulla –hauran de fer bivac- i preparar l’encesa per a l’hora programada.