Divendres, 17 de setembre de 2021 - Edició 1149
La República

Les 45.000 entrades per visitar el Parc de la Màgia d’Orient al Fòrum de Barcelona s’exhaureixen en tres hores

ACN Barcelona.-Les entrades per visitar el Parc de la Màgia d’Orient al Fòrum de Barcelona, que s’havien posat a la venda aquest dimarts a les 10 h del matí, s’han […]

Avatar
Agències 15/12/2020

ACN Barcelona.-Les entrades per visitar el Parc de la Màgia d’Orient al Fòrum de Barcelona, que s’havien posat a la venda aquest dimarts a les 10 h del matí, s’han exhaurit poc després de les 13 h del migdia. La iniciativa, que adapta l’arribada dels reis a la pandèmia, proposa una experiència amb vuit ambients perquè els infants s’endinsin en l’univers reial. El recinte estarà obert del 28 de desembre al 5 de gener i té capacitat per a 700 persones cada hora. Des de l’Ajuntament de Barcelona es preveia que en vuit dies hi podrien passar uns 45.000 visitants amb reserva. El director de Programes Culturals, Esteve Caramés, ha avançat que és una situació que ja “preveien” i que els propers dies estudiaran la manera de “donar resposta” a la demanda.

Alhora, Caramés ha fet una crida a fer un “ús responsable” de les reserves i ha recordat que és un “deure” cancel·lar les localitats que no utilitzin. Alhora, també ha volgut posar en valor que es farà una retransmissió conjunta de l’arribada dels reis a través de les tres televisions públiques. El Parc estarà obert el 28, 29 i 30 de desembre i el 2, 3 i 4 de gener d’11 a 20 h, mentre que el 31 de desembre i el 5 de gener es podrà visitar en horari de matí. El 5 de gener, els Reis d’Orient arribaran a la ciutat per mar amb el pailebot Santa Eulàlia i seran rebuts per les autoritats. RTVE Catalunya, TV3 i betevé faran un programa especial en el qual retransmetran aquesta recepció i la posterior visita dels Reis al Parc del Fòrum.