Dilluns, 21 de juny de 2021 - Edició 1061
La República

L’equip de l’Armada que s’ocuparà del possible projectil trobat al Somorrostro viatja a Barcelona per carretera

ACN Barcelona.-L’equip de l’Armada espanyola que s’ocuparà de l’objecte que s’ha trobat a la platja del Somorrostro de Barcelona i que podria ser un projectil es desplaça des de Cartagena […]

Avatar
Agències 24/02/2020

ACN Barcelona.-L’equip de l’Armada espanyola que s’ocuparà de l’objecte que s’ha trobat a la platja del Somorrostro de Barcelona i que podria ser un projectil es desplaça des de Cartagena a la capital catalana per carretera, i no en un buc com havia informat la Guàrdia Civil en un principi. La zona està acordonada atès que la possible bomba s’ha trobat a uns quatre o cinc metres de la vora. La va localitzar un bussejador diumenge a la tarda i va alertar les autoritats. Si els especialistes arriben encara de dia podrien fer ja avui una primera immersió per intentar esbrinar quina és la naturalesa de l’objecte.

(S’afegeix que l’equip de l’Armada viatja a Barcelona per carretera, i no per mar com la Guàrdia Civil havia informat inicialment)El grup de l’Armada utilitzarà els mitjans de la Guàrdia Civil a Catalunya per arribar fins al punt on es va localitzar l’objecte.