Divendres, 25 de juny de 2021 - Edició 1065
La República

L’equip de govern de Tarragona proposa destinar 200.000 euros a fer un estudi de la qualitat de l’aire

ACN Tarragona.-L’equip de govern de l’Ajuntament de Tarragona vol incloure una partida de 200.000 euros en els pressupostos del 2020 per encarregar un estudi de la qualitat de l’aire que […]

Avatar
Agències 11/12/2019

ACN Tarragona.-L’equip de govern de l’Ajuntament de Tarragona vol incloure una partida de 200.000 euros en els pressupostos del 2020 per encarregar un estudi de la qualitat de l’aire que es respira a la ciutat i quins efectes té sobre les persones. L’executiu municipal necessitarà el suport d’altres formacions per aprovar els comptes, que encara no se sap quan es votaran al plenari, si bé s’especula que pot ser l’última setmana de l’any. Una de les condicions que va posar la CUP per donar suport als pressupostos era precisament destinar una partida per fer un estudi d’aquestes característiques.

A banda, l’executiu també proposa un increment de la partida destinada a la col·laboració amb entitats ambientals i del sector de la discapacitat, que passaria de 21.000 euros “a més de 100.000”, segons ha apuntat el conseller de Serveis Econòmics, Jordi Fortuny. També en matèria mediambiental, es preveu una partida d’un milió d’euros per renovar la flota d’autobusos municipals i una partida per la construcció d’un carril bici que enllaçaria el campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili, al centre de la ciutat, amb el de Sescelades. L’obra s’estima que costaria 550.000 euros.