Dissabte, 24 de setembre de 2022 - Edició 1521
La República

L’entrenador de beisbol acusat d’abusar sexualment de tres menors nega els fets. “Eren mostres de confiança”

ACN Barcelona.-L’entrenador del Club de Beisbol de Sant Boi de Llobregat acusat d’abusar sexualment de tres de les seves jugadores menors d’edat el 2018 ha negat els fets durant el […]

Agències 14/06/2021

ACN Barcelona.-L’entrenador del Club de Beisbol de Sant Boi de Llobregat acusat d’abusar sexualment de tres de les seves jugadores menors d’edat el 2018 ha negat els fets durant el judici celebrat aquest dilluns. L’home ha assegurat que els habituals cops de palmell al cul denunciats durant els entrenaments eren “mostres de confiança” i que els missatges pujats de to que els enviava eren “de broma”. També ha negat haver tocat els genitals “voluntàriament” a una de les noies a la piscina de casa seva, ni fer un petó amb llengua a una altre al seu cotxe. Les denunciants han declarat que l’home es va aprofitar de la relació de confiança que tenien i la mare d’una d’elles ha assegurat que l’acusat va reconèixer que amb una d’elles havia comès un “error”.

Tot i que inicialment a l’escrit d’acusació només constava que una de les noies era menor de 16 anys, durant el judici s’ha corregit aquest aspecte ja que totes elles estaven per sota d’aquesta edat. Concretament, una tenia 13 anys en el moment dels fets i les altres dues 15. Això ha fet que la pena sol·licitada per fiscalia i acusació particular hagi passat dels 13 als 15 anys per tres delictes d’abús sexual continuat a menors de 16 anys. També es reclama per l’acusat una pena de cinc anys de llibertat vigilada per cada delicte.