Divendres, 30 de juliol de 2021 - Edició 1100
La República

L’Ensemble O Vos Omnes inaugurarà un Festival Llums d’Antiga que oferirà sis concerts en espais històrics

ACN Barcelona.-L’Auditori s’escampa per Barcelona per segon any consecutiu amb el Festival Llums d’Antiga, que oferirà sis propostes del 4 al 16 de febrer en espais històrics de la ciutat […]

Avatar
Agències 29/01/2020

ACN Barcelona.-L’Auditori s’escampa per Barcelona per segon any consecutiu amb el Festival Llums d’Antiga, que oferirà sis propostes del 4 al 16 de febrer en espais històrics de la ciutat com la Capella de Santa Àgata, la basílica del Pi o per primera vegada el Monestir de Sant Pau del Camp al barri del Raval. La programació s’articula sota el títol ‘Llibertat. Entre el caos i l’ordre’, amb sis concerts que giren al voltant d’aquesta idea i que treuen a la llum partitures menys conegudes que no tenen cabuda a la programació estable de L’Auditori. L’Ensemble O Vos Omnes, dirigit per Xavier Pastrana, inaugurarà el certamen amb un espectacle ambientat en la Florència dels Mèdici. Graindelavoix, El Gran Teatro del Mundo, el clavecinista Justin Taylor, el Sollazo Ensemble i La Real Cámara són les agrupacions que completen el festival.

“És una experiència pel fet de sortir de L’Auditori per retornar aquestes músiques als espais que els hi son propis i gaudir de capelles i esglésies històriques de la ciutat”, ha assegurat aquest dimecres el director de L’Auditori, Robert Brufau, en la presentació del certamen. Seguint la personalitat que impregna tota la programació d’aquesta temporada a L’Auditori, Ludwig van Beethoven, el Llums d’Antiga parteix també de la seva figura en el 250è aniversari del seu naixement per explorar la idea de llibertat, personal i artística.