Dimarts, 28 de setembre de 2021 - Edició 1160
La República

L’enginyer Óscar Garcia, nou director de Fira 2000 amb l’encàrrec de liderar la renovació i ampliació dels recintes

ACN Barcelona.-L’enginyer industrial Óscar Garcia ha estat nomenat director general de Fira 2000, la societat patrimonial que té com a objectiu gestionar i executar l’ampliació dels recintes de Fira de […]

Avatar
Agències 28/06/2019

ACN Barcelona.-L’enginyer industrial Óscar Garcia ha estat nomenat director general de Fira 2000, la societat patrimonial que té com a objectiu gestionar i executar l’ampliació dels recintes de Fira de Barcelona. El Consell d’Administració de la societat l’ha nomenat després d’un procés de selecció en el qual s’han valorat perfils professionals tècnics, segons ha informat aquest divendres el departament de Vicepresidència i Economia i Hisenda en un comunicat. Garcia, fins ara gerent de l’empresa municipal de promoció immobiliària i serveis Gramepark de Santa Coloma de Gramenet, serà l’encarregat de liderar la futura ampliació del recinte de Gran Via i la renovació del de Montjuïc. El projecte suposarà una inversió aproximada de 380 milions d’euros i es preveu que la remodelació culmini l’any 2029.

Fira 2000 és una societat constituïda l’any 1993 i participada per la Generalitat de Catalunya (55,24%), l’Ajuntament de Barcelona (23,47%), la Diputació de Barcelona (7,09%), l’Àrea Metropolitana de Barcelona (7,09%), l’Ajuntament de l’Hospitalet del Llobregat (5,54%) i la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona (1,57%). Es va crear amb la finalitat de construir el recinte firal de Gran Via.