Dissabte, 19 de juny de 2021 - Edició 1059
La República

L’endemà de les eleccions madrilenyes

ACN Barcelona.-‘El País’ analitza aquest dijous els resultats de les eleccions a Madrid: “El PP creció por igual en zonas de rentas altas, medias y bajas”. A sota, notícia per […]

Avatar
Agències 06/05/2021

ACN Barcelona.-‘El País’ analitza aquest dijous els resultats de les eleccions a Madrid: “El PP creció por igual en zonas de rentas altas, medias y bajas”. A sota, notícia per als plans de vacunació globals: “EE UU apoya liberar las patentes de las vacunas contra la covid”. ‘El Periódico’ es fixa en la política fiscal de l’executiu estatal: “El alza de impuestos se deja para el final de la legislatura”. Gran foto d’una persona que amaga el rostre sota una màscara a la part central de la portada: “Tensión en Colombia”. ‘El Punt Avui’ es fixa en els tràmits politico-judicials de les peticions d’indults per als presos independentistes: “Humiliació suprema”. En segon terme, l’avenç de la lluita contra la covid: “Al juny, els de 40 anys, vacunats”.

‘La Razón’ també analitza les conseqüències de les eleccions madrilenyes: “Bandazo de Moncloa tras el golpe: “Un nuevo Sánchez””. I en segon pla, el final de l’estat d’alarma: “Caos en la desescalada tras el fin del estado de alarma el 9-M”.’Ara’ opta pel canvi de postura del govern dels Estats Units davant la propietat intel·lectual dels vaccins: “Els EUA defensen aixecar les patents de les vacunes”. Gran fotografia d’un peatge d’autopista a la part central de la portada: “Peatges a tot l’Estat a partir del 2024”.’ABC’ aposta per les diverses conseqüències dels comicis madrilenys. Com a titular principal: “Nadie en el PSOE asume la responsabilidad del fracaso”. En segon pla: “Casado hace suya la victoria del estilo “puro PP” de Ayuso.’El Mundo’ destaca igualment l’endemà de les eleccions madrilenyes: “El PSOE asume como un “aviso” a Sánchez la debacle de Madrid”. A sota, titulars per a les autopistes: “Los conductores pagarán peaje por usar las autovías en 2024”.I ‘La Vanguardia’, també amb l’endemà de les eleccions madrilenyes: “El PSOE espera una reacció de Sánchez després del desastre electoral”. A sota, polèmica per les autopistes: “El Govern central vol peatges a les carreteres a partir del 2024”.