Dilluns, 2 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

L’EMU i la Sareb signaran un acord per a la cessió d’habitatges a Lleida

ACN Lleida.-L’Empresa Municipal d’Urbanisme (EMU) de Lleida i la Societat de Gestió d’Actius Procedents de la Reestructuració Bancària (Sareb) s’han reunit aquest dimecres per fixar les condicions amb què la […]

Avatar
Agències 31/03/2021

ACN Lleida.-L’Empresa Municipal d’Urbanisme (EMU) de Lleida i la Societat de Gestió d’Actius Procedents de la Reestructuració Bancària (Sareb) s’han reunit aquest dimecres per fixar les condicions amb què la Sareb cedirà de forma temporal i en usdefruit un lot important d’habitatges per ser destinats a polítiques socials a Lleida. El tinent d’alcalde i regidor d’Habitatge i Transició Ecològica, Sergi Talamonte, ha indicat que serà un conveni “històric”, que ha de “donar un impuls important a la gestió de l’habitatge públic a la ciutat”. Segons Talamonte, es tracta de la cessió “d’un paquet important d’habitatges” que estaran disponibles “per fer front a la situació d’emergència habitacional, que la pandèmia ha agreujat encara més”.

Serà l’EMU, en virtut de la delegació de l’Ajuntament de Lleida, qui durà a terme els processos d’adjudicació dels habitatges cedits per la Sareb i ostentarà la condició d’arrendadora gestionant els lloguers.