Divendres, 31 de març de 2023 - Edició 1709
La República

L’Empresa Pública de Mercats de Tarragona detecta irregularitats comptables entre 2013 i 2019

ACN Tarragona.-L’Empresa Pública de Mercats de Tarragona (Espimsa) ha detectat irregularitats comptables entre el període 2013 i 2019. La problemàtica l’ha detectada l’actual gerència i el consell d’administració i els […]

Agències 03/12/2020

ACN Tarragona.-L’Empresa Pública de Mercats de Tarragona (Espimsa) ha detectat irregularitats comptables entre el període 2013 i 2019. La problemàtica l’ha detectada l’actual gerència i el consell d’administració i els auditors les estan analitzant. En concret s’han detectat consums inadequats de combustible vinculats a dues targetes de crèdit i una “despesa menor” per representació en una tercera; així com “increments salarials no reglamentaris”. El consell d’administració també estudia emprendre mesures legals “per tal de reintegrar les sumes sostretes, depurar responsabilitats i evitar pràctiques indegudes en el futur”, ha informat el president d’Espimsa, Dídac Nadal, en un comunicat.

L’òrgan directiu es va reunir aquest dimecres i va decidir fer públic l’afer i emplaçar-se a una nova reunió de cara a la setmana que ve per prendre noves decisions. L’actual gerent d’Espimsa, Daniel Milà, va accedir al càrrec fa gairebé un any, després que l’octubre de l’any passat el seu antecessor, Isidre Pronor, fos destituït. La gestió de Pronor ha estat molt qüestionada per diversos partits de l’Ajuntament.