Divendres, 31 de març de 2023 - Edició 1709
La República

L’empresa internacional CI Games obre un estudi a Barcelona centrat en jocs de rol d’acció i fantasia

ACN Barcelona.-L’empresa internacional CI Games, creadora de videojocs independents, ha posat en marxa a Barcelona el seu nou estudi Hexwork, centrat en el desenvolupament de jocs de rol d’acció i […]

Agències 08/09/2020

ACN Barcelona.-L’empresa internacional CI Games, creadora de videojocs independents, ha posat en marxa a Barcelona el seu nou estudi Hexwork, centrat en el desenvolupament de jocs de rol d’acció i fantasia. L’estudi compta amb equips de suport a Bucarest, Alemanya i Anglaterra, mentre que des de la capital catalana és des d’on es dirigeixen totes les operacions. L’equip de Hexworks està format per 25 professionals veterans amb àmplia experiència en desenvolupament de jocs AAA tot i que es planteja doblar la seva plantilla al llarg dels propers 12 mesos. Hexworks treballa actualment en el seu títol de debut ‘Lords of the Fallen 2’.

En un comunicat, l’empresa explica que se centrarà en rols de joc elaborats com productes d’artesania d’alta qualitat. El CEO de CI Games, Marek Tyminski, ha destacat que Barcelona compta amb un ecosistema digital, tecnològic i de gaming “cada vegada més consolida” i s’ha mostrat “molt satisfet de poder-ne formar part”. “Som aquí per quedar-nos”, assegura. L’arribada de Hexworks és part del creixent enfocament de CI Games en el desenvolupament de IPs pròpies, que està aportant resultats molt positius a l’empresa a nivell global, segons explica l’empresa. La nova iniciativa està impulsada en part pels 5,7 milions d’euros que CI Games ha recaptat de nous inversors l’última setmana.