Edició 1775

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 05 de juny del 2023
Edició 1775

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 05 de juny del 2023

L’empresa gironina Gelati Dino obre dues botigues a Perpinyà i Doha

|

- Publicitat -

ACN Empuriabrava – La gelateria gironina Gelati Dino obrirà a l’abril dues botigues noves: una serà a Perpinyà i l’altra a Doha (Qatar). Les dues franquícies generaran set llocs de treball. La botiga de Perpinyà estarà a l’avinguda de Sébastien Vauban i el local tindrà 80 metres quadrats amb terrassa. Per altra banda, la nova botiga de Doha serà la segona que els gironins obren a Qatar. En aquest cas serà un quiosc al Doha Mall Festival de 12 m2. A banda d’aquests dos nous establiments, Gelati Dino té previst obrir cinc locals més aquest 2023. L’empresa vol reforçar la seva presència a Tarragona i Madrid, al mateix temps que s’expandeix a nivell internacional.

Gelati Dino va obrir quatre gelateries al llarg de l’any passat. Algunes d’elles eren a l’Estat i d’altres formen part de la seva expansió internacional. Ara, aquest 2023 volen seguir endavant amb aquesta projecció i per això volen obrir set establiments nous. Dos d’ells ho faran el proper mes d’abril.

Publicitat

En primer lloc, posaran en funcionament una gelateria a Perpinyà. Es tracta d’un local situat a l’avinguda de Sébastien Vauban, que abans havia estat una botiga de roba. En aquest establiment, de 80 metres quadrats i terrassa, hi treballaran quatre persones. El director de marca i tercera generació del negoci, Stefan Rosso, ha recordat que aquesta serà la segona vegada que s’endinsen a obrir un negoci dins de l’estat francès.

Per altra banda, a l’abril s’obrirà la segona botiga de Gelati Dino a Qatar. Al desembre va obrir-hi el primer local a l’Old Doha Port. Ara, pocs mesos després obrirà el segon establiment al Doha Mall Festival. Es tracta d’un quiosc de 12 metres quadrats on hi treballaran tres persones. L’objectiu d’aquest segon establiment a Qatar és reforçar el posicionament dins del mercat asiàtic. A més, Rosso ha assegurat que les vendes “s’han mantingut estables” tot i que s’ha viscut un hivern molt fred i s’ha notat la davallada del turisme després del mundial de futbol.

L’empresa empordanesa s’ha fixat com a objectiu obrir cinc gelateries més durant aquest 2023 i està desenvolupant projectes a Madrid i a la província de Tarragona, tot i que també està previst inaugurar nous establiments a l’estranger. Els responsables del negoci asseguren que hi ha una tendència a l’alça en el consum de gelats i això els fa encarar el futur amb optimisme.

Fundada el 1978, Gelati Dino és l’empresa de gelats artesans més gran d’Espanya, superant els dos centenars de treballadors que es reparteixen entre la central d’Empuriabrava i més d’una trentena d’establiments repartits per tot el món. El seu gruix de botigues s’ubica arreu del litoral gironí i a ciutats com Girona, Barcelona i Madrid, encara que també se’n troben a Torremolinos (Màlaga), Saragossa o Marràqueix (Marroc). El passat 2022 va generar 16 llocs de treball a l’inaugurar quatre noves gelateries, una d’elles a Qatar, entrant per primera vegada al continent asiàtic. L’empresa produeix 450.000 litres de gelats a l’any i serveix, de mitjana, un gelat cada sis segons.

A través de la marca Pavese Gelato Creativo, distribueix gelats a la restauració, amb sabors tradicionals com per exemple vainilla, xocolata o sorbets de fruita, i també gastronòmics: foie mi-cuit de Collverd o pebre de Sichuan. Dino també ofereix gelats fets a mida pels xefs i l’empresa treballa per a restaurants amb estrella Michelin que busquen sabors curiosos i únics. Fabrica i prepara ingredients i productes semielaborats per vendre a professionals del gelat artesà, a través de la marca Compagnia del Gusto. I compra els aliments d’origen i directament del productor. Com els fruits secs (festucs i avellanes), els cítrics (mandarina i llimona), que provenen de la regió del Piamonte, Sicília i d’altres zones d’Itàlia.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió