Dilluns, 2 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

L’empresa francesa SFAM obre la seva primera seu internacional a Barcelona i incorporarà unes 400 persones

ACN Barcelona.-L’empresa francesa d’assegurances per a telefonia mòbil, multimèdia i objectes connectats SFAM ha anunciat que obrirà la seva primera seu internacional a Barcelona i que contractarà unes 400 persones. […]

Avatar
Agències 09/04/2019

ACN Barcelona.-L’empresa francesa d’assegurances per a telefonia mòbil, multimèdia i objectes connectats SFAM ha anunciat que obrirà la seva primera seu internacional a Barcelona i que contractarà unes 400 persones. Les noves oficines estaran ubicades a la Torre Mapfre, on hi haurà el primer centre d’atenció telefònica de l’empresa a l’Estat. SFAM ja oferia els seus serveis a través d’FNAC i altres distribuïdors i espera ampliar la seva cartera de clients a 600.000 i créixer en un 300%. En el 2018, la companyia va assolir un volum de negoci de 20 MEUR al 2018 i calcula arribar fins als 60 MEUR el 2019. SFAM invertirà a Catalunya entre 1 i 2 milions d’euros per condicionar les noves oficines amb un lloguer mínim de 6 anys. La nova seu de SFAM comptarà amb 3 o 4 plantes cap a finals de 2019.

Segons el fundador i CEO de SFAM, Sadri Fegaier, la companyia aposta per Barcelona “com a centre de desenvolupament estratègic al sector tecnològic i punt de trobada per a la innovació i l’excel·lència professional”.La companyia té prevista la contractació de 400 persones. El major nombre de professionals es concentraran a Barcelona, on estaran ubicats els serveis corporatius i d’atenció al client; així mateix hi haurà presència comercial a tot el territori espanyol. En l’actualitat, Barcelona hi acull més del 65% dels empleats i en un termini de dos anys es preveu també l’obertura d’un ‘call-center’ a Madrid.SFAM va començar la seva trajectòria a França fa vint anys i compta amb sis milions de clients a Europa i 1.600 empleats, dels quals el 61% són dones.