Dissabte, 31 de juliol de 2021 - Edició 1101
La República

L’empresa estatunidenca Sonder aterra a Barcelona amb la gestió de tres hotels

ACN Barcelona.-L’empresa estatunidenca Sonder ha aterrat a Barcelona amb la gestió de tres hotels operatius i 44 unitats. A partir de l’1 d’abril, la companyia operarà Le Palacete, al centre […]

Avatar
Agències 30/03/2021

ACN Barcelona.-L’empresa estatunidenca Sonder ha aterrat a Barcelona amb la gestió de tres hotels operatius i 44 unitats. A partir de l’1 d’abril, la companyia operarà Le Palacete, al centre del barri de Gràcia; La Casa del Sol, amb vistes a la plaça del Sol del mateix barri, i Vasanta Hotel Boutique, a l’Eixample. L’arribada de la companyia a Barcelona forma part del desembarcament de l’empresa a Espanya, on ja opera un edifici d’apartaments turístics al barri de Malasaña a Madrid i on està explorant noves oportunitats. Al mateix temps, la presència de Sonder a Espanya forma part d’un pla d’expansió a Europa, que es complementa amb l’obertura recent d’espais a Londres, Roma, Dublín i Edimburg.

L’empresa es dedica a llogar edificis d’ús hoteler o apartaments turístics en zones ‘prime’ de les ciutats per operar-los sota la seva marca. Un cop llogats, la companyia condiciona i renova els immobles per adequar-los als seus estàndards de qualitat i millorar el posicionament en el mercat. Sonder gestiona prop de 4.500 espais en més de 30 ciutats del món. “Estem entusiasmats amb l’arribada a Barcelona, una destinació vibrant pels viatgers que vulguin gaudir de la ciutat durant un parell de dies o, fins i tot, treballar a distància durant un temps”, ha assegurat el ‘General Manager’ de la companyia a Barcelona, Leda Zanlungo. “En moments tan complexos per al sector turístic, estem encantats de donar la benvinguda a Barcelona a projectes que contribueixin a l’economia local, que apostin per la sostenibilitat del sector turístic i que ofereixin una experiència de qualitat a les persones que vulguin conèixer, viure i gaudir de la nostra ciutat”, ha assegurat el regidor de Turisme i Indústries Creatives de l’Ajuntament de Barcelona, Xavier Marcé.