Dilluns, 2 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

L’empresa de videojocs IGG dona 250.000 mascaretes a l’Hospital Clínic de Barcelona

ACN Barcelona.-L’empresa de videojocs IGG, amb seu a Singapur, ha fet una donació de 250.000 mascaretes a l’Hospital Clínic de Barcelona per fer front a l’emergència sanitària pel coronavirus. IGG, […]

Avatar
Agències 11/04/2020

ACN Barcelona.-L’empresa de videojocs IGG, amb seu a Singapur, ha fet una donació de 250.000 mascaretes a l’Hospital Clínic de Barcelona per fer front a l’emergència sanitària pel coronavirus. IGG, empresa especialitzada en el desenvolupament de videojocs per a telèfons mòbils, va obrir el 2019 a Barcelona la seva seu per a tot Europa. El gener va engegar un fons de donacions per a hospitals locals i departaments de salut a diferents províncies de la Xina. L’enviament, des de la Xina, s’ha fet amb un avió contractat per l’empresa Mango i amb l’assessorament d’ACCIÓ, l’agència per a la competitivitat de l’empresa del Departament d’Empresa.

A més, l’agència també ha donat suport a la donació de 10.400 mascaretes quirúrgiques i tipus FFP2 per part de l’Associació de Catalans a Hong Kong a l’Institut Català de la Salut (ICS). L’associació, fundada el 1996, està formada per un centenar de catalans que actualment resideixen a Hong Kong.D’altra banda, l’empresa xinesa China Certification & Inspection ha donat 8.000 guants mèdics a l’ICS. La marca va obrir un laboratori a l’Hospitalet de Llobregat el 2015 per oferir serveis de certificació i proves per a productes industrials i components d’automoció exportats a la Xina.