Dimarts, 4 d'octubre de 2022 - Edició 1531
La República

L’empresa britànica Celestial dona el tret de sortida a Lloret de Mar al primer festival de drons de l’estat espanyol

ACN Lloret de Mar – Lloret de Mar (Selva) ha donat aquet divendres a la nit el tret de sortida al primer festival de drons de l’estat espanyol. La sortida […]

Agències 30/07/2022

ACN Lloret de Mar – Lloret de Mar (Selva) ha donat aquet divendres a la nit el tret de sortida al primer festival de drons de l’estat espanyol. La sortida dels drons del Lloret Drone Festival s’ha instal·lat a la part sud de la platja de Lloret, al final de l’Avinguda Just Marlés. Segons ha explicat el regidor de Promoció Economica, Jordi Orobitg, això ha permès oferir “una millor visió general i especialment una visió més nítida de les figures a tota la platja de Lloret” . La primera empresa en actuar ha estat Celestial del Regne Unit que a principi d’any va organitzar un espectacle de drons al port de Melbourne (Austràlia) amb més de 350 drons i que també van fer un espectacle per la celebració de la Premiere League aconseguida pel Manchester City.

Els nombrosos espectadors que es van acostar a la platja de Lloret van poder gaudir de l’espectable ‘Lloret By The Sea, un show que va homenatjar la platja, l’estiu, la diversió, l’amor per la sorra, el surf i els drons.

Avui continua l’empresa Flock Drone Art de Catalunya, que presentarà ECO, una al·legoria lluminosa de la natura, un crit de respecte al medi ambient que pretén ressaltar la consciència mediambiental i la necessitat de preservar el món on vivim. L’empresa va rebre el 2021 el premi al millor espectacle de 100 drons pel que va fer al Lloret Drone Festival l’estiu passat.

I el darrer dia arriba l’empresa Umils de Madrid amb Lloret: una ciutat per sentir-la, un espectacle de llum amb drons que connecta Lloret amb el seu entorn i la seva història. Es podrà veure el cel il·luminat amb diverses figures que representen la natura i els racons de la ciutat que no deixaran indiferent l’espectador.