Dimecres, 23 de juny de 2021 - Edició 1063
La República

L’empresa Aosom preveu obrir el proper mes de maig el centre logístic a Valls

ACN Valls.-Aosom, empresa nord- americana especialitzada en la venda online de mobles de terrassa i jardí, decoració de la llar, joguines, equipament de fitness, articles per a mascotes i oci, […]

Avatar
Agències 28/04/2021

ACN Valls.-Aosom, empresa nord- americana especialitzada en la venda online de mobles de terrassa i jardí, decoració de la llar, joguines, equipament de fitness, articles per a mascotes i oci, ha previst obrir aquest mes de maig el seu nou centre logístic amb base a Valls per augmentar la seva capacitat d’emmagatzematge i ampliar els canals de distribució a tota la península ibérica. Aosom s’instal·larà a les modernes instal·lacions construïdes per GLP al polígon industrial de Valls, unes naus de gairebé 30.000 m2. El nou centre logístic donarà feina en aquesta primera fase a una trentena de treballadors, amb previsió d’incrementar progressivament la plantilla d’acord amb les etapes de consolidació de la nova planta d’Aosom.

L’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, i la regidora d’Empresa i Ocupació i presidenta de Vallsgenera, Rosa Rovira, es van reunir amb Emi Chen, CEO directora general de Aosom Spain, i Òscar Heras, country manager de GLP. Aosom. A la reunió, empresa i Ajuntament van acordar establir línies de col·laboració amb l’Institut Municipal de Desenvolupament Local Vallsgenera per al procés de formació i selecció del personal.