Dimarts, 22 de juny de 2021 - Edició 1062
La República

L’ecologia, protagonista de la quarta edició del programa Recerkids de foment de la recerca a les escoles

ACN Barcelona.-La quarta edició del programa Recerkids de promoció de la recerca científica entre nois i noies d’entre 10 i 12 anys obre aquest dimarts convocatòria centrada en l’àmbit de […]

Avatar
Agències 17/09/2019

ACN Barcelona.-La quarta edició del programa Recerkids de promoció de la recerca científica entre nois i noies d’entre 10 i 12 anys obre aquest dimarts convocatòria centrada en l’àmbit de l’ecologia en commemoració del l’Any Ramón Margalef, de qui aquest any se’n celebra el centenari del naixement. Recerkids és un programa impulsat pel Govern, a través de la Secretaria d’Universitats i Recerca, amb l’objectiu d’estimular la recerca científica entre els estudiants de cinquè i sisè de Primària i de donar a conèixer l’activitat que es desenvolupa a les universitats i els centres de recerca de Catalunya. El programa s’adreça a totes les escoles públiques i concertades de Catalunya, que s’hi poden inscriure de forma gratuïta fins al proper 15 de novembre.

L’edició d’enguany proposa tres eixos de treball relacionats amb l’ecologia: la relació entre el canvi climàtic i els éssers vius, la funció dels animals en el seu entorn i els efectes de les accions humanes en els ecosistemes. En l’edició 2018-2019 de Recerkids van prendre part un total de 110 centres escolars d’arreu de Catalunya, que representaven 170 classes diferents i més de 4.600 alumnes.